Державне підприємство «Житомирський експертно-технічний центр Держпраці» інформує, що на території України діє Закон «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів та пального» (остання редакція від 06.08.2019). Відповідно до зазначеного нормативно-правового акту, впроваджується ліцензування провадження діяльності з виробництва, роздрібної, оптової торгівлі пальним та зберігання пального. За провадження зазначеної діяльності без ліцензії також передбачаються значні фінансові санкції – від 250 тисяч до 1 мільйону гривень.

В свою чергу, зазначаємо, що для отримання ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним або на право зберігання пального разом із заявою додатково подаються завірені заявником копії документів, в тому числі й дозвіл на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та початок експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Враховуючі останні зміни в правовому полі держави та за необхідності отримати відповідну ліцензію з провадження діяльності з виробництва, роздрібної, оптової торгівлі пальним та зберігання пального, будемо раді Вам надати вагомий спектр послуг.

Наше підприємство вже тривалий час залишається одним із лідерів з надання послуг в сфері забезпечення охорони праці на Житомирщині. Ми маємо всі необхідні дозволи на проведення робіт й надання послуг з питань промислової безпеки та охорони праці, навчений персонал з відповідними сертифікатами, сучасне повірене та відкаліброване обладнання. Компетентність наших лабораторій підтверджується Атестатом про акредитацію виданого Національним агентством з акредитації України та зареєстрованим у Реєстрі 08.08.2019 за № 201651 та який підтверджує відповідність до вимог ДСТУ ISO/IEC 17025:2006 у сфері діяльності лабораторних досліджень та діагностики.